“ Het leukste aan mijn werk vind ik het samenwerken met allerlei verschillende partijen. Samen met hen zet ik mij graag in voor een leefbaar, duurzaam en toekomst-bestendig Nederland.”

Anne Paap

‘Wanneer ik door een stad loop of fiets observeer ik graag hoe mensen gebruik maken van de ruimte om zich heen. Ook wanneer ik in de trein zit vind ik het heerlijk om naar buiten te kijken en het Nederlandse landschap voorbij te zien komen. Van weilanden met koeien, kassen met gewassen tot de kantoorpanden en huizen aan het spoor. Dit deed ik eigenlijk altijd al, maar toen ik begon met de bachelor Sociale Geografie en Planologie leerde ik hier een mooie term voor: ‘de geografische bril’. Er werd gezegd dat je door de opleiding deze bril eigenlijk altijd op zal hebben. Dat is bij mij zeker het geval. Op het terras, op reis, op de (race)fiets of tijdens een rondje hardlopen, de ‘geografische bril’ is altijd op.

In mijn werk zet ik deze bril natuurlijk ook op. Het leukste aan deze baan vind ik het samenwerken met verschillende partijen, zoals bedrijven, corporaties en bewoners. Samen met hen zet ik mij graag in voor een leefbaar, duurzaam en toekomstbestendig Nederland. ‘

Projecten van Anne