‘De feeling met Zuidoost maken het extra leuk om in dit stadsdeel te werken.

Masterplan Zuidoost: Wonen & Leefbaarheid

2023-heden

Amsterdam Zuidoost is een bruisend stadsdeel, maar heeft ook een aantal uitdagingen. Om deze uitdagingen aan te pakken is er met verschillende partijen een alliantie opgericht genaamd ZO (Zuidoost). Het resultaat is het ontstaan van het Masterplan Zuidoost. De komende 20 jaar wordt hierin samengewerkt om verandering te realiseren op het gebied van werk, veiligheid, jeugd, wonen en leefbaarheid. 

Anne Paap werkt als Junior Projectmanager aan Ambitie II: Wonen & Leefbaarheid. Haar brede interesse zorgt ervoor dat Anne multi-inzetbaar is bij verschillende projecten en binnen het programma. Het verbeteren van de leefbaarheid en woonsituaties van de bewoners van Zuidoost staat hierbij centraal. Van co-creatie met bewoners tot samenwerken met verschillende partijen die zich inzetten voor Zuidoost. Het geeft Anne een boost om dit werk te doen.  

Wat helpt is dat Anne haar studententijd in Zuidoost heeft gewoond. De feeling met Zuidoost maken het extra leuk om in dit stadsdeel te werken. Vanuit Wonen & Leefbaarheid hoopt ze dan ook echt wat te kunnen bijdragen voor de toekomst van Zuidoost.  

Betrokken Omniplanner(s)

Projectmanager