‘Het is mooi dat we Inclusie en Diversiteit niet alleen als vinkje op de uitvraag hebben staan, maar hier een kwalitatieve beoordeling aan gaan geven.

Europese aanbesteding Diensten Leren en Ontwikkelen 

2022-heden

Voor de Europese aanbesteding ‘Diensten Leren en Ontwikkelen’ zijn vanuit Omniplan Anne Mählmann en Jasper Schaap betrokken. Samen begeleiden zij hierin het proces van de aanbesteding. Ze geven de aanbesteding vorm en denken na over de beste manier van uitvragen en beoordeling van de inschrijvingen. Ook schrijven ze mee aan de benodigde stukken (zoals de aanbestedingsleidraad en de inkoopstrategie) en geven sturing op het proces en de planning.  De Amsterdamse school biedt opleidingstrajecten, trainers en begeleiding aan voor iedereen die binnen de Gemeente Amsterdam werkt. In deze aanbesteding werken Jasper en Anne met de betrokken inkopers, directie en verschillende inhoudelijk experts samen om uiteindelijk te komen tot een raamovereenkomst voor de levering van de diensten Leren en Ontwikkelen.

Voor deze Omniplanners is onderwijs altijd al een punt van interesse geweest. Daarnaast vinden Jasper en Anne het mooi om te zien dat voor de Amsterdamse School, inclusie en diversiteit op een hoog podium staan. Het is mooi dat Inclusie en Diversiteit niet alleen als vinkje op de uitvraag staat, maar dat zij als projectteam hier een kwalitatieve beoordeling aan gaan geven. Niet alleen vraagt dit van de inschrijvende partijen dat zij goed nadenken over wat dit voor hen betekend. Het levert ook binnen het projectteam kritische gesprekken op en biedt een extra uitdaging in hoe wij dit zo concreet mogelijk kunnen uitvragen.

Betrokken Omniplanner(s) bij Europese aanbesteding Diensten Leren en Ontwikkelen

php
Directeur, project- en tendermanager
php
Projectmanager