“Het mooie aan mijn vakgebied vind ik dat bezig ben met het verbeteren van de leefomgeving van mensen.”

Max Stoffels

‘Als kind had ik al een interesse in de fysieke omgeving en de mensen die er wonen. Het fascineert me dat elke plek unieke eigenschappen, een eigen geschiedenis en een bepaalde sfeer heeft, die hen onderscheiden van andere plekken.

Tijdens mijn studie Sociale Geografie heb ik de fysieke en sociale ontwikkeling, groei en verandering van steden bestudeerd. Dit heeft mij geholpen om de complexiteit van steden beter te kunnen begrijpen en hier sturing aan te geven. Het mooie aan mijn vakgebied  vind ik dat de leefomgeving van mensen verbeter. Hierbij vind ik het belangrijk om gebruik te maken van de kennis van bewoners, gebruikers en andere betrokkenen. Door goed te luisteren krijg ik inzicht in de diverse belangen en behoeften die in een gebied spelen. Dit helpt mij bij het maken van keuzes en het bepalen van een richting. Het samenwerken met collega’s en betrokkenen, en het gezamenlijk behalen van resultaten geven mij veel energie.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken en reizen te maken. Ik geniet erg van de natuur en van familie en vrienden.

Projecten van Max