“Ik geloof zelf in oprechte interesse, intrinsieke motivatie en de kracht van een sterk team.”

Eva Schuil

In mijn vrije tijd kan ik net zo goed genieten van gezellige, late avonden met vrienden als van een mooie wandeling in de natuur met mijn gezin en hond. Sporten doe ik graag in teamverband. Ik haal mijn motivatie uit het samen sporten en, ik beken, de gezelligheid daarna. Ik geloof dan ook in mijn werk in oprechte interesse, intrinsieke motivatie en de kracht van een sterk team. Dit combineer ik met openheid, om ruimte te geven aan nieuwe collega’s zodat zij zich snel thuis voelen.

Dat je je snel thuis mag voelen bij Omniplan heb ik ervaren toen ik nog vóór mijn eerste werkdag mee mocht op bureauweekend. Dit weekend was voldoende om me bij thuiskomst al Omniplanner te voelen. Wat een warm welkom! En wat een gepassioneerde en authentieke collega’s. Collega’s met verschillende persoonlijkheden, maar met als overduidelijke overeenkomst ‘een sociale en open mindset’. Niets mooiers dan als Manager Cultuur & Ontwikkeling te mogen bijdrage aan de groei, het succes en werkplezier van deze Omniplanners.

Natuurlijk gun ik veel meer mensen om Omniplanner te mogen zijn. Het spreekwoordelijke ‘kopje koffie’ drink ik dan ook graag. Voel je vrij om mij te benaderen!

Projecten van Eva

Geen bericht gevonden